Garderobestativ med sæde, skohylde, 9 kroge, hylder, 183 cm høj, greige og sort

699 kr.

Opgrader din entré med vores multifunktionelle garderobestativ. Ideel til opbevaring af tøj, sko og accessories. Moderne design og holdbar konstruktion.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329101936201706 Kategori:

Garderobestativet med sæde, skohylde, 9 kroge, hylder og en højde på 183 cm i farverne greige og sort er den ultimative løsning til dig, der vil have orden og stil i entréen. Med sit unikke design kombinerer dette multifunktionelle møbel æstetik og funktionalitet på en enestående måde.

Med en solid stålramme og holdbare træhylder er dette garderobestativ ikke kun smukt at se på, men også ekstremt holdbart og funktionelt. Det smarte sæde øverst giver dig mulighed for at sidde ned og tage dine sko på eller af med lethed, mens den rummelige skohylde nederst holder dine sko pænt organiseret og let tilgængelige.

Med hele 9 kroge har du masser af plads til at hænge dine jakker, tørklæder og tasker op, så de er lige ved hånden, når du skal ud ad døren. De ekstra hylder giver dig også mulighed for at vise dine yndlingsdekorationer eller opbevare nødvendige ting som handsker, nøgler eller solbriller.

Garderobestativets højde på 183 cm gør det til det ideelle møbel til både små og store entréer. Dets elegante greige og sorte farvesammensætning passer perfekt til enhver boligindretning og tilføjer et touch af stil til rummet.

Med dette garderobestativ får du ikke kun et praktisk opbevaringsmøbel, men også et smukt designelement, der vil gøre enhver entré til en indbydende og velorganiseret velkomst. Lad dette multifunktionelle møbel løse dine opbevaringsbehov på en stilfuld og elegant måde. Opgrader din entré med dette garderobestativ, der forener funktionalitet og skønhed på en sublim måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Garderobestativ med sæde, skohylde, 9 kroge, hylder, 183 cm høj, greige og sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.