,

Knax hylde 4 skohylde – 40 cm – Sæbebehandlet eg – Sorte hyldebærere

3.153 kr.

Maximal funktionel stil: Knax hylde med 4 skohylder i smukt sæbebehandlet eg. Sorte hyldebærere giver et moderne twist. Skab orden med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 5589300921896308 Kategorier: ,

Knax hylde 4 skohylde i størrelsen 40 cm er et funktionelt og smukt tilbehør til dit hjem. Denne skohylde er lavet af sæbebehandlet eg, der tilføjer varme og naturlig elegance til ethvert rum. Med sine sorte hyldebærere skaber den også et moderne og stilrent udtryk, der passer perfekt til den skandinaviske indretningsstil.

Denne skohylde er ikke bare en praktisk opbevaringsløsning til dine sko, den er også et dekorativt element i sig selv. Den kan let monteres på væggen og giver dig mulighed for at organisere dine sko på en elegant måde. Med fire hylder har du rigeligt med plads til at opbevare og fremvise dine favoritsko på en stilfuld måde.

Sæt et personligt præg på din entré, bryggers eller walk-in closet med denne Knax skohylde. Den er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, og den vil med garanti tilføre dit hjem et strejf af skandinavisk design og kvalitet.

Invester i denne smukke og praktiske skohylde, der ikke kun vil holde dine sko organiseret, men også løfte indretningen i dit hjem til et nyt niveau. Tilføj et strejf af luksus med Knax hylde 4 skohylde i sæbebehandlet eg og oplev glæden ved at have dine sko organiseret på en stilfuld og elegant måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Knax hylde 4 skohylde – 40 cm – Sæbebehandlet eg – Sorte hyldebærere”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.