Tilbud!
, ,

ROWICO Confetti bænk med skohylder – mørkegrå stof og sort eg (80×30)

Original price was: 1.495 kr..Current price is: 1.271 kr..

Opgrader din entré med ROWICO Confetti bænken. Stilfuld opbevaring og siddeplads i én med skohylder og moderne design.

Køb her

Varenummer (SKU): 6722600202414567 Kategorier: , ,

Med ROWICO Confetti bænken med skohylder kan du skabe en stilfuld og funktionel entré, der byder dig og dine gæster velkommen med lethed og elegance. Denne smukke bænk kombinerer moderne design med praktisk opbevaring, og vil uden tvivl være et perfekt supplement til dit hjem.

Bænken er fremstillet af høj kvalitet sort eg, der giver den en solid og holdbar konstruktion. Den smukke mørkegrå sædepude i slidstærkt stof tilføjer både komfort og et elegant touch til bænken. Med dimensionerne 80×30 cm passer bænken perfekt til de fleste entréer og giver dig mulighed for at have et behageligt siddeplads, mens du tager dine sko på.

Det unikke ved denne bænk er de to integrerede skohylder, der giver dig mulighed for at opbevare dine sko og holde entréen ryddelig og organiseret. Du vil aldrig mere behøve at lede efter dine sko i sidste øjeblik, da de altid vil have deres plads på hylderne under bænken.

ROWICO Confetti bænken er ikke kun praktisk, men også en smuk tilføjelse til enhver indretning. Den elegante kombination af det sorte eg og det mørkegrå stof skaber et stilfuldt udtryk, der vil pynte i enhver entré. Den enkle, men samtidig moderne udformning gør det let at matche bænken med forskellige stilarter og farver, så den passer perfekt til din personlige smag.

Uanset om du har et lille eller stort hjem, vil ROWICO Confetti bænken med skohylder være en praktisk og stilfuld løsning til at organisere din entré. Invester i denne bænk i dag, og oplev hvordan den kan forvandle dit hjem med sin funktionalitet og æstetik. Gør din entré til et velkomststed med ROWICO Confetti bænken, og lad den være det første, du ser, når du træder ind i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ROWICO Confetti bænk med skohylder – mørkegrå stof og sort eg (80×30)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.