ACT NORDIC Brent garderobestativ m. skohylde – sort

619 kr.

Oplev en elegant og funktionel garderobeløsning med ACT NORDIC brent garderobestativ med skohylde i sort. Opgrader din entré i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 6722602088583576 Kategori:

Dette elegante og moderne garderobestativ fra ACT NORDIC tilføjer både stil og funktionalitet til dit hjem. Med sit slanke design og smukke sorte finish vil dette garderobestativ være en perfekt tilføjelse til enhver entré, soveværelse eller påklædningsværelse.

ACT NORDIC Brent garderobestativ er designet med både stil og praktisk anvendelighed for øje. Det sorte stålkonstruktion giver stabilitet og holdbarhed, mens den ekstra skohylde nederst tilføjer ekstra opbevaringsplads til dine sko, tasker eller andre tilbehør.

Med sine dimensioner på 175 cm i højden, 87 cm i bredden og 40 cm i dybden, er dette garderobestativ rummeligt nok til at hænge dine jakker, frakker, tasker og tørklæder på de to øverste stænger. Den ekstra skohylde giver dig også mulighed for at organisere dine sko på en pæn og ryddig måde.

Det minimalistiske design gør det nemt at integrere dette garderobestativ i enhver indretningsstil, fra moderne til skandinavisk eller industrielt. Uanset om du har brug for ekstra opbevaringsplads eller bare vil tilføje et stilfuldt element til din boligindretning, så er ACT NORDIC Brent garderobestativ det perfekte valg.

Så tag din entré til et helt nyt niveau med dette stilfulde og funktionelle garderobestativ fra ACT NORDIC, hvor design og praktisk anvendelighed forenes i perfekt harmoni. Gør dig klar til at byde dine gæster velkommen med stil og organiser dit tøj og tilbehør på en elegant måde. Opgrader dit hjem i dag med ACT NORDIC Brent garderobestativ m. skohylde – sort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ACT NORDIC Brent garderobestativ m. skohylde – sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.